Mobiliteitsindex

Mobiliteitsindex

Hoe scoor je als werkgever op bereikbaarheid, vitaliteit, modern werkgeverschap en CO2-uitstoot en zorg je tegelijkertijd voor minder files? Om dat inzichtelijk te maken kun je de Mobiliteitsindex invullen. Het doel: de werkgevers helpen bij de overstap naar slimmere en duurzamere mobiliteit.

Vul kosteloos de Mobiliteitsindex in en je weet direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Wat kan beter, waar liggen je kansen? Je ontvangt binnen een kwartier een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt. Zo laat je jouw mobiliteitsbeleid scoren!

Hulp nodig? Jouw regionale netwerk helpt je graag om je score te verbeteren! Kosteloos, net als het gebruik van de Mobiliteitsindex.

Naar de vragenlijst

De Mobiliteitsindex is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, SmartWayZ.NL, Provincie Noord-Brabant en het Brabant Mobiliteitsnetwerk met partners breikers, Goedopweg, MONO-zakelijk, Roermond Bereikbaar, TrendsPortal Mobiliteit en Logistiek en Zuid-Holland Bereikbaar .

Cookie-instellingen