MONO-monitor

MONO-monitor 2024

Lees hier de laatste cijfers over hoe werkgevers staan tegenover bewust mobiliteitsbeleid.

Hoe staat het ervoor met de toepassing van bewust mobiliteitsbeleid bij organisaties in Nederland? De Monitor MONO-zakelijk brengt in kaart in welke mate de zakelijke markt MONO-beleid voert, de motieven die werkgevers hebben én wat hun behoeften zijn. In 2022 presenteerden we de resultaten van de 0-meting. De resultaten van de 1-meting zijn nu te lezen op deze pagina.

 

Infographic 1-meting

Bekijk hier de infographic met belangrijkste inzichten uit de 1-meting uitgevoerd door Arcadis. De resultaten van de 0-meting (2022) lees je hier terug.

Voor de Monitor MONO-zakelijk is een enquête gehouden onder 231 werkgevers en 477 werknemers. De werkgevers bestaan uit 97 'werkgevers groot' (>250 werknemers), 80 'werkgevers mkb' (2 t/m 250 werknemers) en 54 'overheidsinstanties'. Voor de monitoring is gebruikgemaakt van het LISA Vestigingenregister, I&O Research Panel en I&O Research Ondernemerspanel.

 Bekijk infographic    Download infographic
 

 

 

Te gast bij BNR Mobility | Veilige én duurzame mobiliteit: win-win

MONO-zakelijk en Heijmans waren te gast bij BNR Mobility naar aanleiding van de MONO-zakelijk 1-meting. Programmadirecteur MONO-zakelijk Dirk-Jan de Bruijn licht toe hoe bewust mobiliteitsbeleid de werkgever benefits oplevert op alle terreinen. Job Verkerke, binnen Heijmans o.a. verantwoordelijk voor mobiliteit, illustreert hoe relevant cultuur en strikte handhaving zijn om het veiligheidsdenken in de praktijk te brengen.

Beluister de aflevering hiernaast terug!

 

 

 

Directeur Arcadis Nederland over bewust onderweg gaan

Op maandag 25 maart jl. was Cécile Cluitmans, Directeur Arcadis Nederland namens MONO-zakelijk te gast in de eerste aflevering van de Business Mobility Week van De Ondernemer. Tijdens deze aflevering ging ze in gesprek met presentator Roland Tameling over welke rol MONO speelt binnen hun bedrijf en hoe zij hun medewerkers duurzaam, veilig en vitaal laten reizen.

 

 

Cookie-instellingen