MONO-zakelijk: Nederland veilig en vitaal

Wat geef jij je werknemers mee?

Als ondernemer wil je dat je personeel niets tekortkomt. Gun je medewerkers ook tijd om ongestoord onderweg te zijn? Kies voor MONO-zakelijk.

Doe mee

Bekijk de tips

Kijk hoe andere bedrijven MONO rijden

 

 

 

MONO-ZAKELIJK: SAMEN HOUDEN WE WERKEND NEDERLAND VEILIG EN VITAAL

Als werkgever zorg je voor een veilige werkomgeving. Die verantwoordelijkheid heb je niet alleen op de werkvloer, maar ook voor je medewerkers die onderweg zijn. Vanachter het stuur vergaderen en berichten lezen is niet veilig en niet slim. Even met je ogen of gedachten niet bij het verkeer en iedereen loopt een groot risico op ongelukken. Veilig rijden is MONO rijden. Zonder onnodige afleiding en met volle aandacht voor het verkeer. En ongestoord onderweg zijn geeft je medewerkers de ruimte om mentaal op te laden. Logisch dus, dat je als werkgever de MONO-gedachte omarmt. Dat werkt voor iedereen beter!

Meer over MONO-zakelijk >

 

 
 

 Actueel

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"20","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"203328"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Lees alle artikelen > 

 

 

 

 

 

Maak het verschil

Als werkgever heb je een cruciale rol meer medewerkers ongestoord deel te laten nemen aan het verkeer. Dat levert meer op dan alleen verkeersveiligheid. Met MONO-zakelijk stimuleren we elkaar om stappen te zetten, inspireren elkaar en wisselen kennis uit. Dat doen we op een laagdrempelige manier, zodat iedereen mee kan doen.

Sluit je aan

Doe mee met de MONO-zakelijk community. Onderteken het MONO-convenant en zeg tenminste één actie toe om je bedrijf meer MONO te maken.

Meer over deelnemen >  Aanmelden >

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Tips en middelen

Hoe maak je jouw organisatie meer MONO? We hebben een aantal concrete tips op een rijtje gezet. MONO-zakelijk helpt met het zichtbaar maken van MONO in jouw bedrijf of organisatie. Maak je eigen poster of bestel promotiemateriaal.

Bekijk de tips en middelen >

 

 

 

 

Cookie-instellingen