Aandacht voor MONO Helden op De Ondernemer en New Business Radio

24-10-2023
491 keer bekeken

Vandaag de kanalen van De Ondernemer en New Business Radio gevolgd? Grote kans dat je dan MONO Helden voorbij hebt zien of horen komen. Vanochtend verscheen namelijk een artikel op deondernemer.nl en vanmiddag werd de landelijke actie besproken in het New Business Radio programma 'De Ondernemer'.

Lotte Blom, Adviseur Verkeersveiligheid bij het ROVZ, dat initatiefnemer is van de MONO Helden campagne in Zeeland, schoof vanmiddag om 12:45 aan bij Roland Tameling en Jonathan van Noord in het New Business Radio programma 'De Ondernemer'. Daar namen Lotte en mobiliteitsjournalist Roland Tameling de luisteraars en presentator Jonathan van Noord mee in de nieuwe landelijke MONO Helden campagne waarbij MONO-zakelijk in alle 12 provincies mkb-bedrijven wil aanmoedigen MONO held te worden.

Luister het interview terug door op de afbeelding hieronder te klikken.

Daarnaast verscheen er vanochtend tevens het artikel Ook zakelijk rij je ‘MONO’: deze ondernemers bewijzen dat het werkt op de ondernemer.nl waarin De Baar Touringcars en Harthoorn Vlissingen vertellen waarom MONO Held zijn zo belangrijk is en wat het hen heeft opgeleverd.

De Baar touringcars en Harthoorn Vlissingen zijn voorbeelden van MONO Helden uit de provincie Zeeland. Op korte termijn zullen zij het stokje overdragen aan twee bedrijven in Noord-Brabant en Gelderland. Het is de bedoeling dat ondernemers in heel Nederland meedoen. Wil je met jouw bedrijf ook meer werk maken van verkeersveiligheid en jouw medewerkers aan het verkeer laten deelnemen zonder afleiding? Dan kan MONO-zakelijk je daarbij ondersteunen. Kijk op www.monozakelijk.nl/monohelden voor de toolkit, welke voordelen MONO-rijden voor jouw onderneming biedt én meld je aan als de volgende MONO Held!

Naar MONO Helden

 

 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen