Aon maakt zich zorgen: Als het zo doorgaat, gaat aantal verkeersongevallen niet naar beneden

20-02-2023
1206 keer bekeken 0 reacties

Begin 2023 interviewden we Evert-Jeen van der Meer, Industry Director Mobility bij Aon, over hoe Aon als risicoadviseur werk maakt van veiligere, slimmere en duurzamere mobiliteit. Zowel in hun eigen huis als bij hun klanten. Het bedrijf wil hiermee een voorbeeld zijn richting andere werkgevers.

Scroll naar beneden op de video te bekijken.

Als we op de huidige manier doorgaan, gaat het aantal verkeersongevallen en daarmee dus ook het aantal ernstige verkeersgewonden in Nederland, niet naar beneden volgens Evert-Jeen. Dit zorgt naast heel veel leed ook voor miljarden euro's aan maatschappelijke kosten per jaar.

Aon zet zich daarom in om het bewustzijn over verkeersveiligheid bij hun medewerkers en klanten te verhogen. Benieuwd hoe hoog de maatschappelijke kosten van verkeersongevallen per jaar zijn? Hoe Aon de maatschappelijke kosten en ellende door verkeersongevallen probeert te verminderen? En hoe Evert-Jeen er zelf voor zorgt dat hij ongestoord onderweg gaat? Bekijk dan snel de video!

Onderzoek Mobiliteitsverzekering

Aon heeft donderdag 16 februari een rapport gepubliceerd over mobiliteitsverzekering. Het onderzoek is gedaan in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Het rapport doet verslag van de uitkomst van het eerste onderzoek in een publiek-private omgeving naar de verzekerbaarheid, praktische toepassigen en haalbaarheid van de Mobiliteitsverzekering. Het onderzoek appelleert o.a. aan maatschappelijke uitdagingen als: verzekerbaarheid, verkeersveiligheid, deeleconomie en duurzaamheid.

 

Afbeeldingen

"Als het zo doorgaat, gaat het aantal verkeersongevallen niet naar beneden"

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen